ZeneBalat-On Tábor

ZeneBalat-On Tábor

A Balaton északi partján, Balatonrendes-Pálköve településen 2014-ben indítottuk el első ZeneBalat-On Táborunkat. Egy hetes táborunk az általános iskola 6. osztályos és az annál idősebb korosztályt várja első sorban, viszont bármilyen szakos növendékek jelentkezhetnek. Főbb foglalkozásaink: kórus, fúvószenekar, vonószenekar,  kamaracsoportok minden tanszak számára, ütőegyüttes. Íly módon nem csak a fúvós és vonós tanszakon tanuló diákok, hanem a zongorista, gitár, ütő vagy magánénekének szakos növendékek is bátran jelentkezhetnek. Szabadidős programjaink alkalmával bebarangoljuk a Balaton felvidék különböző helyszíneit, megtekintjük a nevezetességeket, látványosságokat, gyalog, vonattal, vagy akár egy hajótúra keretein belül. Természetesen elmaradhatatlan programjaink között szerepel a strandolás, a kreativitás és koncentráció fejlesztő csapatépítő játékok, továbbá az egész hetes munkát felölelő Tábori Zárókoncert, melyet a helyi lakosoknak, nyaralóknak és az odalátogató szülőknek szervezünk.

ZeneBalat-On Táborunk időpontja 2022. augusztus 8-13.

A tábor áráról a jelentkezések beérkezése után tudunk pontos tájékoztatást adni, megközelítőleg (utazással, napi négyszeri étkezéssel) 40-45.000 Ft/fő. A táborhelyen a helyben működő konyhának köszönhetően megoldható a valamely ételallergia miatt szükséges választékos étrend.

A jelentkezők szüleinek 2022. május 26-án csütörtökön tartunk szülői értekezletet iskolánk “C” épületében, részletes tájékoztatással.