A felvételi meghallgatás

A felvételi meghallgatás

Minden tanévben örömmel vesszük a hozzánk beérkező rengeteg jelentkezést. Első sorban általános iskola 1. és 2. évfolyamos tanulók jelentkezését várjuk, de szertettel fogadjuk az óvodás nagycsoportos illetve az általános iskolás, zene iránt érdeklődő magasabb évfolyamos gyerekeket is. Képzésünkkel azon vagyunk, hogy gyermek- és művészetközpontú órákat biztosítsunk kezdőknek és haladóknak egyaránt.

A 2022/2023-as tanévre való felvételi (alkalmassági meghallgatás) időpontjai:
2022. május 4. szerda és május 9. hétfő 16:30-18:30 óra között. Helyszín: 9400 Sopron, Szélmalom u. 17. (Zeneiskola “C” épület földszint)
A megadott időintervallumok bármelyikében, külön bejelentkezés nélkül lehet jönni, ezért kis várakozási időre lehet számítani. A járványügyi intézkedéseknek megfelelően az iskola épületébe felnőtt kísérő csak védettségi igazolvánnyal léphet be. Amennyiben ez nem megoldott, a gyermekek számára az épületben tanári kíséretet és a meghallgatás idejéig tartó felügyeletet biztosítunk.

PÓTFELVÉTELI IDŐPONT: (pontos dátumot nyár elején írunk ki)

Felvételi meghallgatás követelményei:

  • szabadon választott népdal eléneklése
  • ritmus visszatapsolás
  • dallam visszaéneklés

A felvételi meghallgatás menetét és a szolfézs óra rövid bemutatóját megtekinthetik videónkra kattintva:

Az alkalmassági meghallgatást követően születik meg a felvételi bírálat, mely alapján a felvett növendékek névsorát néhány napon belül megtekinthetik honlapunk Dokumentumtárában és intézményünkben kifüggesztve.

Bővebb információ: központi telefonszámunkon 06 99 505 392 vagy emailben az info@hjami.hu címen.