Tanévkezdési információk

Tanévkezdési információk

Intézményünkben az oktatás minden tanévben az általános iskolák megkezdése utáni napokban kezdődik. Lehetőségeink szerint maximálisan próbálunk alkalmazkodni az iskolai órarendekhez, így nálunk, mind a hangszeres mind az elméleti órák délután vannak.

Augusztus végén már látható a gyerekek szolfézs óráinak, illetve a nagy együttesek órarendje, az egyéb különórák időben történő összehangolása végett. A beosztott szolfézs csoportból, csak nyomós indok esetén tudjuk áthelyezni a növendékeket másik csoportba. Az esetleges cserére minden tanévben kijelölünk egy augusztusi napot, ahol csak személyesen a szülő tud intézkedni.

Szeptember elejét az egyéni hangszeres órák beosztásával kezdjük, ennek időpontja szintén látható honlapunkon a Programok / Eseménynaptár menüpontban, illetve az intézményben személyesen megtekinthető. A hangszeres órabeosztásra ajánlott személyesen eljönni, az óracserék esetleges lehetősége miatt.

A szolfézs órák és nagy együttesek részletes órarendje megtekinthető iskolánkban kifüggesztve, illetve honlapunkon a Dokumentumtárban.