Warning: Division by zero in /var/www/clients/client31/web131/web/wp-content/themes/melodyschool/includes/mgbscosx.php on line 1191 Tanévkezdési információk – Horváth József Alapfokú Művészeti Iskola Sopron

Tanévkezdési információk

Tanévkezdési információk

Intézményünkben az oktatás minden tanévben az általános iskolák megkezdése utáni napokban kezdődik. Lehetőségeink szerint maximálisan próbálunk alkalmazkodni az iskolai órarendekhez, így nálunk, mind a hangszeres mind az elméleti órák délután vannak.

Augusztus végén már látható a gyerekek szolfézs óráinak, illetve a nagy együttesek órarendje, az egyéb különórák időben történő összehangolása végett. A beosztott szolfézs csoportból, csak nyomós indok esetén tudjuk áthelyezni a növendékeket másik csoportba. Az esetleges cserére minden tanévben kijelölünk egy augusztusi napot, ahol csak személyesen a szülő tud intézkedni.

Szeptember elejét az egyéni hangszeres órák beosztásával kezdjük, ennek időpontja szintén látható honlapunkon a Programok / Eseménynaptár menüpontban, illetve az intézményben személyesen megtekinthető. A hangszeres órabeosztásra ajánlott személyesen eljönni, az óracserék esetleges lehetősége miatt.

A szolfézs és nagy együttesek részletes órarendje továbbá a szeptemberi órabeosztás részletei  megtekinthetők iskolánkban, illetve honlapunkon a Dokumentumtárban.